UUDELLE OPISKELIJALLE

Tervetuloa taloon!
Onneksi olkoon koulupaikasta. Tällä sivulla sinulle esiintyvät Mukava ry:n puheenjohtaja sekä fuksivastaavat yhdessä tulevien pienryhmäohjaajien kanssa, jotka ovat paikalla teitä varten.

Puheenjohtajan tervehdys
Tervetuloa muko-perheeseen!

Minä olen Mari Laitinen, Mukava Ry:n puheenjohtaja ja haluan onnitella teitä kaikkia, jotka hyväksyttiin opiskelemaan musiikkikasvatusta Oulun yliopistoon! Tämä perhe auttaa teitä opiskeluissa, tsemppaa, haastaa ja nauraa kanssanne.

Aloitin itse opinnot Oulussa 2017. Muutin Jyväskylästä Ouluun yksin tuntematta ketään, mutta jo ensimmäisen päivän jälkeen sain rinnalleni paljon uusia ystäviä, joiden kanssa on ollut ilo opiskella. Vaikka pääsykokeet jännittivät, niistä suoriuduttiin kunnialla…ainakin suurimmaksi osaksi. Minulle jäi kokeiden jälkeen tunne siitä, että Oulu oli oikea paikka minulle. Tuutorien avulla selviydyttiin syksyn infotulvasta eikä asioista jäänyt epäselvyyksiä. Vastauksia sai aina tarvittaessa. Olin itse tuutorina seuraavana vuonna ja vaikka hommaa oli paljon, en vaihtaisi näitä päiviä mihinkään.

Olin vaihdossa 2019 syksynä Englannissa, joten minulta voi tulla kysymään myös vaihtoon liittyvistä asioista.

Uusien opiskelijoiden saapuminen taloon on aina yksi vuoden kohokohdista. Toivotan uudet perheenjäsenet tervetulleiksi mukaviin juttuihin!

Mari Laitinen
Puheenjohtaja
Mukava ry

Fuksivastaavien ja pienryhmäohjaajien tervehdys
Heippa ja tervetuloa opiskelemaan Mukolle!

Tässä teidän tulevat fuksivastaavat Kaisa ja Riikka, sekä pienryhmäohjaajat Ilona ja Nestori. Fuksivastaavat edustavat Mukavan hallitusta ja toimivat hallituksen ja fuksien välisenä linkkinä. Pienryhmäohjaajat taas auttavat ryhmäytymisessä ja opintojen alkuun saattamisessa.

Olemme kaikki vuoden 2019 fukseja ja musiikilliset taustat on meillä kaikilla hyvin erilaiset. Silti olemme kaikki päätyneet Mukolle, ja olemme osa hyvin tiivistä mukoperhettä, siitä kiitos meidän PROille ja fuksivaastaavalle!

Fuksivuoden parhaita asioita on ryhmäytymisen lisäksi erityisesti monipuoliset kurssit; luokkamusisoinnista ja musiikkiliikunnasta aina kasvatustieteiden perusopintoihin, jotka antavat esimakua tulevista kursseista.

Olemme täällä teitä fukseja varten ja meiltä saa tulla kysymään mitä tahansa opintoihin ja opiskeluelämään liittyviä asioita. Ei huolta, vaikka et tunne ketään etukäteen, täältä löytää varmasti juttukavereita. Vielä kerran onnea opiskelupaikasta, nähdään viimeistään syksyllä!

Kaisa Nissi, Riikka Jämsén, Ilona Oikarinen ja Nestori Määttänen
Mukava ry:n fuksivastaavat ja pienryhmäohjaajat