Alkuvuoden kuulumisia

Hoi!

Atk-neronne selätti vihdoin blogia koskevat ongelmat ja hyvä niin, sillä alkuvuoden tapahtumista on paljon kerrottavaa!

Ensinnä: Mukavan mökkireissu.
Parikymmentä rohkeaa mukolaista matkasi tammikuiseksi viikonlopuksi Syötteelle mökkeilemään, hiihtämään, laskettelemaan ja lillumaan porealtaaseen (Insta: #onneksporeilee). Kyllä: kun Mukava vuokraa mökin, kuuluu siihen vähintään yks poreallas! Pääjärjestäjänä tällä ekskursiolla toimi Riku aka Ricardo Fantastico, jota onki kiitelty hienosta reissusta ahkerasti.

Riku ja Möggi_(aika)_taulu

Ja voi että meillä oli mukavaa! Lasketteluhommat suju mukavasti lauhalla säällä, vaikka porukan varusteille pitiki päivän jälkeen varata oma saunavuoro kuivumista varten. Rinnereissulla ehkä eniten täpinöissä oli Alisa, jolla ei lapintytölle epätyypillisesti ollu juurikaan laskettelukokemusta.

Mielissää!

Mökin sisällä elämä oli muikeaa. Kitara soi ja lautapelit oli kovassa käytössä. Intoutupa Kata vetämään joogatuokiotaki. Koska Ricardo on niin Fantastico, kuulu mökin varusteluun myös videotykki valkokankaineen. Sen kanssa päästiinki oleellisuuksien äärelle elikkä animaatioelokuvien katseluun. Sunnuntaiaamu ja Frozen möksällä mukolaisten kanssa, aika parasta.

Jukan ja Mikon herkkä hetki

Jotku joogas…

… jotku keskitty olennaiseen!

Merin, Annan ja Vernan sunnuntaiaamu

Jeeeeee!

Mökkireissun jälkeen hallituslaisten seuraavat matkat suuntautu edustus- ja kouluttautumismielessä Educa-messuille ja SOOLin järjestämiin koulutuksiin. Nämä tilaisuudet on aina mahtavia mahollisuuksia verkostoitua muitten opeopiskelijoitten kanssa, saada uusia ideoita ja kyselle mielipiteitä muilta. SOOLin kautta pääsee myös vaikuttamaan!

Raha-Laura, Pj-Tuuli, allekirjoittanut ja Bile-Riku edustamassa Helsingissä

Hallituksesta (konsakiireinen Alisa poislukien) saatiin myös otettua viralliset kuvat! Alla niiden ehkä parasta antia. Yksilökuvat löytyy hallituksen esittelysivulta.

Viimeisin ekskuriso suuntautu Turkuun. Sinne SOOLin Talvipäiviä viettämään matkusti 13 urheaa ja Instagramista päätellen hauskaa oli! Kurkkaappa sen puolelle, Mukavary-tilin kautta löytää monen mukolaisen tileille ja TP-kuulumisia ihmettelemään. Kannattaa myös tsekata #tp2015 ja päätellä sieltä, mitä tulee ku laitetaan 1900 opeopiskelijaa viikonlopuksi samaan pitäjään bailaamaan. Ens vuonna ne kinkerit onki sitte Rovaniemellä, eli melkein kotikentällä! Toivotaan, että mukolaisia lähtee sinne mukaan ennätysmäärä!

Siinäpä kohokohtia vuoden kahelta ekalta kuukaudelta! Viikottaisia tapahtumia voi näppärimmin seurata Instassa, edellämainitulla tilillä. Lähiviikkoina luvassa on Open Stagea, bileitä ja hallituksen yleistä häärimistä!

Jee!

/ Taava