Jälleen uusi lukuvuosi polkaistu käyntiin!

Yliopiston päädyssä käy taas tuttu kuhina, kun kasvatustieteiden tiedekunnan uutta lukuvuotta nyt käyty hiukan yli kuukauden verran. Muko on toivottanut tervetulleeksi uudet fuksit ja kandiseminaarissa tutustutaan jo täyttä häkää tieteellisen kirjoittamisen maailmaan.

Mukava ry:ssä on tapahtunut pieniä muutoksia. Koposopovastaavamme Tatu lähti vaihtoon ja Sool-vastaavamme Niko taas hakemaan työkokemusta muilta mailta. Tatun hommia hallituskauden loppuun hoitaa kansainvälisyysvastaava Tuuli ja allekirjoittanut lupaa toimia linkkinä opeopiskelijoiden liittoon. Hallitus kokoontuu syksyllä vanhaan malliin, kerran kuussa. Saa nähdä, saadaanko tämän syksyn puolella jopa joku kiltahuoneen tapainen käyttöön.

Mukon syksyssä tapahtuu myös monenlaista varsinaisen opiskelun ulkopuolella. Tulossa on yhteistä leffailtaa ja Muko Unplugged -keikkailtaa, pikkujouluja unohtamatta. Käytävillä ja soittokopeissa kiertää myös huhu, jonka mukaan uusi (=toinen) haalarimerkki näkisi päivänvalon tällä lukukaudella…! Syksyn aikana mietitään myös kevään kuvioita. Hallitukseen tullaan taas kosiskelemaan uusia reippaita toimijoita, joilla olisi kiinnostusta killan pyörittämiseen ja koko Mukon asioista keskustelemiseen. Mikäli intoa riittää, ota ihmeessä yhteyttä!

Opiskelun intoa, rauhaa, rakkautta ja neonkeltaista syksyä,
Pj-Taava