Wappu on jo pelottavan lähellä!

Sekä muita kevätkuulumisia.

Mukolla on ollut vilkas kevät, tai ainakin itsestäni tuntuu siltä. Kouluhommia vielä riittää, ensi viikolla täytyisi suoriutua pianon vapaasäestyksen tentistä ja puuhata inventio valmiiksi. Sitä ennen kerkeää onneksi viettää muutaman päivän Wappua! Aattona Mukava ry perustaa uuden mukonsisäisen perinteen(?) ja järkkää jäsenilleen saunapirskeet.

Wappuun liittyen on ollut hauskaa ja vähän haikeaa tehdä sivuhuomio, että mukolaiset opiskelijat ajautuvat edelleen lämpimänä kevätiltana illanviettoon ”Mukon” rantaan, eli vanhan opiskelurakennuksemme kupeeseen Maunonkadulle. Ja onhan sinne välillä ikävä!

Perinteinen Mukonrannan alkuilta Wappuviikolla, Wappua ja kanssaopiskelijoita odotellaan saapuvaksi.

Opiskelijoiden keskuudessa herätettiin myös hämmennystä kajoamalla perinteisiin ja muuttamalla Mukarockin nimi Stargate-hengessä MukÅrockiksi. Mukastahan ei Oulussa muussa yhteydessä juuri puhuta, joten tapahtuman nimeä päätettiin pohtia tarkemmin. Å åtettiin lainaan länsinaapurista ja näin muodostui hybridinimi, joka kirjoitusasultaan on kivasti lähes sama kuin vanha, mutta ääntyy mukOna! Tässä Egoboost -nimisen bändin meininkiä Mukårockista. Nolosti video menee vähän mainostuksen puolelle, sillä itse olen bassossa. En kuitenkaan löytänyt videoita muista esityksistä, syvimmät pahoittelut. 😦

Muutoin luennot alkavatkin olla melkolailla paketissa tältä lukuvuodelta. Ensi syksynä onkin vuorossa juhlava koulunaloitus, kun saadaan parin vuoden jälkeen jatkaa samassa paikassa opiskelua, mihin syksyllä jäätiin!

Terkuin, Tatu – koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava.

PS: AALTONEEEN!